Baza znanja Stručni skupovi

Izračunajte put do političkog uspjeha EAPC 2012, Dubrovnik

15.03.2012.
Godišnja konferencija Europskog udruženja političkih konzultanata EAPC 2012 (European Association of Political Consultants) pod nazivom „Izračunajte put do političkog uspjeha“ (Calculating Your Way to Success) održat će se od 10. do 12. maja 2012., u Dubrovniku  gdje će se okupiti neki od najvažnijih i najuticajnijih europskih i svjetskih stručnjaka iz područja političke komunikacije.

Nakon Beča i Madrida koji su bili domaćini prethodna dva okupljanja, politički konzultanti će zajedno sa stručnjacima iz političkog marketinga, odnosa s javnošću, sociologa, psihologa i stručnjaka za istraživanje javnog mnijenja, razgovarati o tome kako „izračunati put do političkog uspjeha“.

Lista govornika se dopunjava iz dana u dan, a zainteresirani iz Hrvatske i ostalih zemalja regije, Europe i svijeta bit će u prilici sresti i razgovarati sa ljudima koji pomažu da političari pobjede na izborima i budu u prilici ostvariti svoje ideje.
Konferencija EAPC 2012 će biti održana pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića. Predsjednik Josipović je, ujedno, i jedan od govornika na konferenciji.

Dan prije konferencije, bit će održan tradicionalni EAPC Master Class. To je prilika za studente i ostale zainteresirane da ih spin doktori koji su radili u mnogim zemljama svijeta upoznaju s tajnama svojeg zanata.

Više o programu i prijavi saznajte na www.eapc2012.eu