Aktivnosti Udruge Grand PRix

Stručni žiri Grand PRix

Stručni žiri za dodjelu godišnjih nagrada HUOJ-a - 11. Grand PRix

Upravni odbor HUOJ-a imenovao je članove ovogodišnjeg stručnog žirija za godišnju nagradu HUOJ-a - 11. Grand PRix. Žiri, sukladno Pravilniku o dodjeli godišnjih nagrada HUOJ-a, broji 15 članova koji su stručnjaci za odnose s javnošću u tvrtkama, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, stručnjaci za odnose s javnošću iz javnog i nevladinog sektora te predstavnici znanosti, odnosno visokoškolskih ustanova na kojima se predaju odnosi s javnošću.

Stručni žiri za dodjelu godišnjih nagrada HUOJ-a Grand PRix 2017.

Žiri broji 15 članova koji su stručnjaci za odnose s javnošću u tvrtkama, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, stručnjaci za odnose s javnošću iz javnog i nevladinog sektora te predstavnici znanosti, odnosno visokoškolskih ustanova na kojima se predaju odnosi s javnošću.
23.10.2015. HUOJ

Žiri Grand PRix 2016.

Stručni žiri sastoji se od 11 članova, pri čemu su zastupljeni ugledi predstavnici tvrtki i javnog sektora, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, predstavnici visokoškolskih ustanova i znanosti.

Doznajte tko su članovi žirija ovogodišnje dodjele Grand PRix nagrada.

15.01.2015. HUOJ

Stručni žiri Grand PRix 2015

Žiri za dodjelu Grand PRix nagrada HUOJ-a 2015. čini 11 članova. Oni su stručnjaci za odnose s javnošću u tvrtkama, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, stručnjaci za odnose s javnošću iz javnog i nevladinog sektora te predstavnici znanosti, odnosno visokoškolskih ustanova koje izučavaju odnose s javnošću.

Žiri Grand PRix 2014

Žiri za dodjelu Grand PRix nagrada HUOJ-a 2014. čini 11 članova. Oni su stručnjaci za odnose s javnošću u tvrtkama, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, stručnjaci za odnose s javnošću iz javnog i nevladinog sektora te predstavnici znanosti, odnosno visokoškolskih ustanova koje izučavaju odnose s javnošću.
01.02.2013.

Žiri Grand PRix 2013

Žiri za dodjelu Grand PRix nagrada HUOJ-a 2013. čini 10 članova i to:

1. Stručnjaci za odnose s javnošću u tvrtkama
2. Stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću
3. Stručnjaci za odnose s javnošću iz javnog i nevladinog sektora
4. Predstavnici znanosti, odnosno visokoškolskih ustanova koje izučavaju odnose s javnošću

02.11.2011.

Žiri Grand PRix 2011

Stručni žiri sastoji se od 11 članova, pri čemu su zastupljeni ugledni predstavnici tvrtki i javnog sektora, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, predstavnici visokoškolskih ustanova i znanosti, odnosno katedri koje izučavaju upravljanje komunikacijama.

Saznajte tko su članovi žirija ovogodišnje dodjele Grand PRix nagrada...