Aktivnosti Udruge Grand PRix O natjecanju Grand PRix

Arhiva Grand PRix 2007-2016

9. Grand PRix HUOJ-a najboljim komunikacijskim projektima

Zagreb, 12. ožujka 2016. - U petak navečer, 11. ožujka 2016. godine u Matis Absolut Loungeu u Zagrebu Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je godišnje nagrade .

Dodijeljene HUOJ-eve godišnje Grand PRix nagrade

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je godišnje nagrade Grand PRix 2015 za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću. Laureati osme po redu dodjele nagrada su HEP - Hrvatska elektroprivreda, Muzej grada Šibenika, Maksima komunikacije, Bisnode, Zagrebačka banka i DM – Drogerie markt, Coca–Cola HBC Hrvatska i Hrvatska pošta, Publico i Kreator (ATK).
15.03.2014.

Dodijeljene HUOJ-eve godišnje Grand PRix nagrade

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je godišnje nagrade Grand PRix 2014 za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću. Laureati sedme po redu dodjele nagrada su Grad Šibenik, ZABA, Millenium promocija, Ericsson Nikola Tesla, Festival Opatija, BASF Croatia i IDS.
12.04.2013. HUOJ

HUOJ dodijelio godišnje nagrade Grand PRix 2013

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je godišnje nagrade Grand PRix 2013 za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću.

Laureati su Coca-Cola HBC Hrvatska, PR Hill & Knowlton Zagreb, CiV savjetovanje, OTP banka i Hauska & Partner Hrvatska, Nestle Adriatic i Madison Consulting te Millenium promocija.

25.11.2011.

Dodijeljene godišnje nagrade Grand PRix 2011

Zagreb, 25. studenog 2011. - Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) u sklopu 12. Konferencije za odnose s javnošću dodijelila je godišnje nagrade Grand PRix za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću tijekom protekle godine.

Ovogodišnji laureat posebne kategorije Grand PRix-a „Komunikator godine“, jednoglasnom odlukom stručnog žirija postao je Predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović. Posebna nagrada za razvoj struke odnosa s javnošću u Hrvatskoj dodijeljena je pak doc.dr.sc. Boži Skoki  s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

29.10.2010.

Grand PRix 2010. - 4. dodjela godišnje nagrade HUOJ-a

Nagrada Grand PRix HUOJ-a se dodjeljuje za najbolja ostvarenja u struci tijekom protekle godine. Stručni žiri tajnim je glasanjem odabrao  pobjednike u pet kategorija:   
U kategoriji 1. Odnosi s javnošću u javnom sektoru: "Zajedno protiv raka" edukativno informativna javna akcija - Premisa i udruga EuropaColon Hrvatska, Europa Donna Hrvatska i Jedra. 
U kategoriji 2. OSJ za velike tvrtke “Obilježavanje 60. obljetnice Ericssona Nikole Tesle“ - Ericsson Nikola Tesla 
U kategoriji 3. OSJ za male i srednje tvrtke "Miss Meghan u Hrvatskoj" - Media Val i Midar 
U kategoriji 4. Društveno odgovorno poslovanje "10 godina Vipneta". 
U kategoriji 5. Interne komunikacije  "Komunikacijski priručnik" Zagrebačke banke

Posebno priznanje za komunikatore godine osobe iz javnog života koje su se tijekom prethodne godine istaknule u komunikaciji s javnošću dobili su Suzana i Reno Ritz.  

04.06.2009.

Grand PRix 2009. - 3. dodjela godišnje nagrade HUOJ-a

Hrvatska udruga za odnose s javnošću dodijelila je godišnje nagrade grand PRix  za najbolja ostvarenja u struci tijekom protekle godine na svečanosti u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu 3. lipnja 2009. Krunoslav Borovec, načelnik Ureda ravnatelja policije primio je grand PRix za komunikatora godine a posebno priznanje za razvoj struke odnosa s javnošću u Hrvatskoj uručeno je mr. Kristini Laco iz Premise. Stručni žiri odabrao je pobjednike i u ostalih pet kategorija za najbolja ostvarenja u struci:
12.06.2008.

Grand PRix 2008. - 2. dodjela godišnje nagrade HUOJ-a

rvatska udruga za odnose s javnošću dodijelila je Grand PRix godišnje nagrade u šest kategorija za najbolja ostvarenja u struci tijekom protekle godine. Dobitnici su Grand PRix 2008 primili na svečanoj dodjeli nagrada u Smaragdnoj dvorani hotela The Regent Esplanade u Zagrebu. 
13.06.2007.

Grand PRix 2007. - 1. dodjela godišnje nagrade HUOJ-a

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je po prvi puta grand PRix godišnje nagrade u pet  kategorija za najbolja ostvarenja u struci tijekom protekle godine. U konkurenciji 40 pristiglih prijava stručni žiri odabrao je pobjednike u pet kategorija.