Aktivnosti Udruge Grand PRix

Grand PRix 2011. - 5. dodjela godišnje nagrade HUOJ-a

02.11.2011.

Zagreb, 2. studenog 2011. - Strukovna nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Grand Prix, dodijeljuje se već petu godinu za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću, kao priznanje kolegama specijaliziranima za osmišljavanje i provedbu strateških komunikacija i odnosa s javnošću u tvrtkama, vladinim institucijama i tijelima lokalne uprave i samouprave, nevladinim udrugama, agencijama za komunikacijski menadžment i odnose s javnošću te pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) raspisuje natječaj za nagradu Grand PRix za 2011. za najbolja ostvarenja u struci. Čast nam je pozvati Vas da prijavama svojih radova sudjelujete u ovogodišnjem natječaju za dodjelu Godišnje nagrade HUOJ-a i tako kolegama i stručnoj javnosti pokažete vaš trud i profesionalne uspjehe.

Ovjde možete naći Pravilnik o izboru i dodjeli godišnjih nagrada HUOJ-a za 2011. godinu, kojeg je uz metodologiju izbora te članove žirija UO HUOJ-a usvojio, a koji je u odnosu na prošlogodišnja iskustva izmijenjen kako bi čitav proces dodjele nagrada bio još bolji i učinkovitiji. Molimo Vas da s posebnom pažnjom proučite pravila, da pažljivo provjerite sve podatke te slijedite upute za prijavu i slanje materijala putem obrasca za prijavu.

Po ispunjenoj prijavnici, ljubazno molimo da ispunite Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi.

Završni dan za primanje prijava je srijeda,16. studeni 2011., a kotizacija za prijavu iznosi 1.000,00 kn (+ PDV) za članove i 1.350,00 kn (+ PDV) za nečlanove. Radove treba prije isteka zadanog roka dostaviti na zadanu adresu: HUOJ, Perkovčeva 2/III, 10 000 Zagreb. Uplatu je moguće izvršiti na broj računa 2360000- 1102172386 (ZABA) naslovljeno na Hrvatska udruga za odnose s javnošću koja je prijavljena na adresi Perkovčeva 2/III,10 000 Zagreb.

Svečani događaj dodjele godišnjih nagrada HUOJ-a, Grand PRix 2011., najboljim komunikacijskim projektima održat će se u po završetku prvog konferencijskog dana 12. konferencije za odnose s javnošću, u četvrtak, 24. studenog 2011. godine, u IMAX dvorani, multipleksu CineStar Arena- Arena centar u Zagrebu.

Kontakt mail za informacije o prijavi Grand PRix 2011: koraljka.rak@huoj.hr