Baza znanja Stručni skupovi
Mastermind kojeg bi trebale poslušati sve naše političke stranke

Alastair Campbell u Zagrebu

03.05.2011.

U Hrvatsku uskoro dolazi Alastair Campbell, arhitekt izbornih uspjeha i čovjek koji je napravio revoluciju u političkoj komunikaciji. Campbell će na cjelodnevnoj konferenciji 5.5. u hotelu Westin govoriti o tome kako postaviti strategiju za lidere, kako pobijediti medije, te kako komunicirati u krizi.

Alastair Campbell najpoznatiji je spin doktor na svijetu. Neki domaći mediji već su sugerirali da bi Campbell mogao pomoći Jadranki Kosor pošto se i sam svakodnevno nalazio u brojnim kriznim situacijama. Tijekom svog mandata Alastair Campbell susretao se s nacionalnim i međunarodnim krizama; između ostalog sudjelovao je u pregovorima za mir u Sjevernoj Irskoj i komunikacijski ustrojio NATO. Hoće li domaći i regionalni političari iskoristiti njegovo znanje i savjete ostaje za vidjeti na samoj konferenciji 5. svibnja.   

Prodekanica Fakulteta političkih znanosti i naša najveća stručnjakinja za političku komunikaciju, doc.dr.sc. Marijana Grbeša, koja najbolje poznaje rad Alastaira Campbella istaknula je na najavnoj press konferenciji da Campbell nije marketinški guru u komercijalnom smislu kakvih danas ima jako puno, on je zapravo mastermind  koji je istinski promijenio paradigmu političkog komuniciranja. To je čovjek koji je potpuno promijenio političku komunikaciju i postavio standarde u komuniciranju politike s medijima. ''Ja se samo nadam da u našoj javnosti, posebno političkoj postoji svijest o tome koliko je taj čovjek bitan u smislu političke komunikacije i znanja koje bi im on trebao prenijeti i kojeg bi oni trebali konačno usvojiti, budući da Hrvatska uvelike kaska, ne samo za zapadnom Europom nego i srednjom i  istočnom''. 

*Podsjećamo da članovima HUOJ-a dajemo 10% popusta na kotizaciju*

*Popust se ne odnosi na VIP kotizacije

Za više informacija posjetite www.mediatv.hr.

Vijesti o konferenciji možete pratiti i na Facebooku i Twitteru.