Baza znanja Stručni skupovi

Alastair Campbell u Zagrebu

05.04.2011.

05. svibnja 2011. na cjelodnevnoj konferenciji koja će se održati u Kristalnoj dvorani hotela Westin, jedan od najvećih komunikacijskih stručnjaka i stratega, Alastair Campbell, će odgovoriti na pitanje:
Kako biti pobjednik u vrtlogu medija, politike i ekonomskih sila?

Campbell je jedan od najbolje plaćenih govornika u svijetu. Najpoznatiji je kao bivši šef komunikacija u vladi Tonyja Blaira. Od novinara kojeg su kolege u isto vrijeme obožavale i mrzile postao je slavni spin doktor. Upravo je on Blairu donio i treću izbornu pobjedu unatoč ogromnom padu popularnosti zbog rata u Iraku. Na konferenciji u Zagrebu iz svog će bogatog iskustva govoriti kako komunicirati u krizi, kako osmisliti najbolju strategiju, postaviti ciljeve i koje taktike koristiti da bi bili uspješni.

Najveći hrvatski stručnjaci za korporativno komuniciranje, u panel raspravi će govoriti o kriznom komuniciranju, o tome kako su uspjeli ili podbacili u obrani svoje tvrtke u trenucima kad se ona našla na udaru medija.
Oslanjajući se na deset godina iskustva u novinarstvu i desetljeće uz Tonyja Blaira Alastair Campbell zanimljiv je i inovativan govornik u stanju primijeniti svoje uvide i iskustva na publiku. Njegovi savjeti neprocjenjivi su svima koji se bave komunikacijom.

Konferencija je namijenjena svim marketinškim stručnjacima i biznismenima, političkim savjetnicima, stratezima, medijskim i PR stručnjacima, dužnosnicima lokalne samouprave, stranačkim dužnosnicima, potencijalnim stranačkim i nezavisnim kandidatima, civilnim udrugama, novinarima, studentima ekonomije, novinarstva i političkih znanosti.

Prijavite se prije 10.04. i ostvarite 20% popusta na kotizaciju! Nakon 10. travnja karte se prodaju po redovitim cijenama , a članovi HUOJ-a mogu ostvariti 10% popusta.*

 *Popust se ne odnosi na VIP kotizacije


Za više informacija posjetite www.mediatv.hr. Vijesti o konferenciji možete pratiti i na Facebooku i Twitteru.