Vijesti

Održana godišnja Skupština HUOJ-a

05.01.2019.

Redovita godišnja Skupština Hrvatske udruge za odnose s javnošću održana je 7. prosinca 2018. godine u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

Na Skupštini je usvojen Plan rada za 2019. godinu kojim se najavljuje nastavak provođenja projekata Grand Prix, godišnje konferencije HUOJ-a, Carpe Diem-a, studenske konferencije te dodjela studentske godišne nagrade HUOJ-a Mlada nada. Također, nastavit će se s provedbom Cheese & Wine-a te s postupkom stjecanja certifikata stručnjaka za odnose s javnošću, osnovne i napredne razine. 

U tijeku su pripremne radnje za izradu novih mrežnih stranica HUOJ-a, izrada Razvojne strategije HUOJ-a, rad na razvijanju izdavačke djelatnosti te provedba Stručne prakse s mentoriranjem.

S radom nastavljaju i podružnice (Dalmatinska, Primorsko - istarska) te sekcije (Korporacijska sekcija, Sekcija za javni sektor, Sekcija za društveno odgovorno poslovanje i Studentska sekcija). Također, HUOJ nastavlja sa suradnjom sa strukovnim udrugama u Hrvatskoj i regiji (HUP, HURA, HND, DSOJ, PRVA).

Usvojene dokumente preuzmite pod Dokumenti.

Koristimo priliku još jednom pozvati sve članove da se aktivno uključe u rad udruge. Aktivno sudjelujte u predavanjima i radionicama, dajte prijedloge tema o kojima biste željeli naučiti više. Želite li kolegama predstaviti svoj projekt, svoju tvrtku, agenciju, želite organizirati okrugli stol, predavanje, seminar ili radionicu na aktualnu temu – javite nam se na brojeve telefona ili e-adresu: info@huoj.hr.