Aktivnosti Udruge Grand PRix

Predloži Komunikatora godine

01.12.2018.

Isticanje pozitivne komunikacije u gospodarskom i društvenom okruženju jedan je od ciljeva godišnje nagrade HUOJ-a, Grand PRix. Komunikacijski projekti provođeni pod budnim okom stručnjaka uvelike doprinose razvoju kulture komunikacije organizacije i njezinih javnosti.

Uz stručno vođene komunikacije u našem društvu važno je prepoznati i pojedince ili organizacije koji nisu stručnjaci, ali su svojom komunikacijom zadobili povjerenje i privrženost šire javnosti. Upravo oni svojim primjerom promiču kulturu komuniciranja i suprotstavljaju se, danas široko primijenjenoj, neprimjerenoj komunikaciji.

Prilikom postupka dodjele nagrada Grand PRix ističemo i antikomunikaciju kao primjer kontinuirane i namjerne neprimjerene komunikacije, a iz kojega svi također možemo i moramo učiti kako bismo bolje, jasnije i kvalitetnije komunicirali.

Stoga vas sve kao članove HUOJ-a i stručnjake pozivamo da do 10. prosinca 2018. godine pošaljete svoj (jedan ili više) prijedlog za komunikatora godine i antikomunikaciju godine te sudjelujete u promicanju pozitivnih primjera komuniciranja. Prijedlozi uz ime i prezime / naziv trebaju sadržavati i obrazloženja u dužini do najviše 10 rečenica. Podsjećamo da kandidati ne mogu biti stručnjaci za odnose s javnošću, već osobe koje nisu stručnjaci za odnose s javnošću ili prakse koje nisu plod rada komunikacijskih stručnjaka, a koje su se istaknule u javnom prostoru u 2018. godini.

Prijedloge šaljite na e-adresu: grandprix@huoj.hr