Vijesti

Poziv na Carpe Diem u Atlantic Grupi

21.11.2018.

JESTE LI ZNALI...

  • da je 2014. godine popijeno 308 milijuna čaša Cedevite
  • da je Smoki nastao 1972. godine i da je to prvi flips proizveden u jugoistočnoj Europi
  • da je 1869. godine mineralna voda Rogaška, današnji Donat Mg, bila treća najprodavanija voda u svijetu, odmah iza mineralne vode iz Vichyja i Seltersa?

Što to zajedničko imaju Cedevita, Smoki, Plidenta, Barcaffe, Napolitanke, Melem, Argeta, Pitroid i brojne druge marke? Nerijetko se s njima susrećemo, ali rijetko razmišljamo odakle dolaze i koliko su dugo prisutni na našemu tržištu.

Sve su to proizvodi Atlantic Grupe, jedne od najvećih prehrambenih tvrtki u regiji, sa sjedištem u Zagrebu, te s pogonima u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji.

Kako bismo našim članovima pružili priliku za posjet Atlantic Grupi i razgovor s njezinim stručnjacima, Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) organizira Carpe Diem u prostorima Atlantic Grupe u Zagrebu, Miramarska 23, u četvrtak 29. studenoga s početkom u 15.00.

Broj mjesta je ograničen te molimo da nam svoj dolazak najavite što prije, a najkasnije do 26. studenoga 2018. godine na elektroničku adresu info@huoj.hr.

U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite. Studenti trebaju navesti svoje ime i prezime te ime sveučilišta ili veleučilišta koje pohađaju.

Radujemo se vašemu dolasku!

Hrvatska udruga za odnose s javnošću