Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Novi programi KOMferencije o komunikacijama

20.11.2018.

KOMferencija o komunikacijama, do koje nas dijeli još dvadesetak dana, želi s agencijama za odnose s javnošću stvoriti nove programe i sadržaje jednako zanimljive i korisne i samim agencijama i sudionicima ovoga stručnog događanja.

Vjerujemo da su agencije za odnose s javnošću središta izvrsnosti i pokretačka snaga i naše udruge i cjelokupne struke. Stoga smo u program KOMferencije o komunikacijama uključili dva programa čiji je temeljni cilj predstaviti upravo agencije, ali i otvoriti teme izazova i novih trendova u agencijskome poslovanju.

U programu pod naslovom A+ Agencijska izvrsnost mlađi predstavnici agencija za odnose s javnošću imat će priliku predstaviti nove trendove na komunikacijskome tržištu te izazove s kojima se susreću.

A program koji smo nazvali Predstavljanje agencija za odnose s javnošću PechaKucha rezerviran je za starije predstavnike agencija, koji će imati priliku predstaviti agencije u kojima rade i/ili projekte koji zaslužuju biti predstavljeni na središnjemu strukovnom događanju, u izazovnome prezentacijskom okviru PechaKucha.

Pozivi za oba programa nalaze se u dnu ove objave.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u programu KOMferencije o komunikacijama kroz prethodno predstavljene programe, molimo vas da se prijavite na e-adresu KOMferencija@huoj.hr.

Napominjemo da zbog ograničenoga vremena u okviru programa KOMferencije o komunikacijama zainteresirana agencija može odabrati samo jedan od ponuđenih programa te da će prvih pet agencija koje se prijave za pojedini program dobiti priliku za sudjelovanje u jednome od gore navedenih i opisanih programa.

Radujem se vašim prijavama i zajedničkomu stvaranju sadržaja nadolazeće KOMferencije o komunikacijama.

Preuzmite programe: