Vijesti

"Mlada nada" okupila politiku i volontere

14.11.2018.

S ciljem promicanja izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću, na godišnjoj studentskoj konferenciji #KreirajSvojuPriču, dodijeljena je nagrada „Mlada nada“.

Nagrada je dodijeljena u četiri kategorije: za najbolji seminarski, diplomski i završni rad i komunikacijski plan.

Valentina Zajec, s Veleučilišta VERN, nagrađena je za svoj seminarski rad „Organizacija konferencije za novinare za stranku Živi zid“, a koji je napisala pod vodstvom mentorice Nikoline Borčić.

U kategoriji najboljeg diplomskog rada konkurenciju je pobijedila Petra Sedlanić s Fakulteta političkih znanosti. Rad pod nazivom „Osobno brendiranje vrhunskih kuhara u Hrvatskoj“ napisala je uz mentorstvo Bože Skoke.

Ovogodišnji najbolji komunikacijski plan iz odnosa s javnošću je „Strateški i komunikacijski plan za manifestaciju Hrvatska volontira“, studenata Hrvatskih studija Barbare Božić, Matije Grebenića i Mirte Alfirev i mentorice Matilde Kolić Stanić.

Nagrada „Mlada nada“ za završni rad pripala je Simonu Čehiću, studentu Veleučilišta VERN, koji je uz pomoć mentorice Marijane Togonal napisao rad „Analiza strategije odabrane političke organizacije pri pridobivanju birača na parlamentarnim izborima 2015.“

O pobjednicima je odlučivao stručni žiri u sastavu mr. sc. Zdeslav Milas, Stana Odak Krasić, mag.nov., dr. sc. Matilda Kolić Stanić, Marina Čulić Fischer iz Dialog komunikacija i Sonja Miočić iz Tele2.

Projekt se provodi uz pokroviteljstvo Gradske skupštine Grada Zagreba.

 

Fotogaleriju pogledajte na našoj Facebook stranici.