Vijesti

KONFERENCIJA SEMPLE 2018 - WHERE BUSINESS MEETS TRENDS AND INNOVATION

05.11.2018.

Svjetski poznati govornici, komunikacijski, medijski i marketinški stručnjaci okupit će se 29. i 30. studenoga na ovogodišnjoj SEMPL konferenciji. Jubilarna 20. konferencija održat će se u resortu St. Bernardin u Portorožu (Slovenija), a osim stimulativnih govora i prilika za druženje s kolegama iz drugih dijelova svijeta, svi prisutni imat će priliku i saznati tko je dobitnik Sempler nagrade.

Sempler nagrada dodjeljuje se za najbolje medijske strategije u regiji, u više kategorija, od najbolje eksperimentalne kampanje i kampanje na društvenim mrežama, do najboljeg tehnološkog pristupa i influencerskog marketinga. Jedna od nagrada je i nagrada Future Media Star, kojom se nastoji pohvaliti mladu osobu (do 32 godina) koja je, prema mišljenju sudaca, trajno i značajno doprinijela medijskoj industriji u svojoj zemlji porijekla.

Neki od govornika na konferenciji medijskih trendova su: Lon Safko, autor tzv. fuzijskog marketinga (The Fusion Marketing) koji spaja tradicionalne i digitalne alate te time omogućuje potpuno nov način rada u marketingu, Emma Winchurch-Beale, međunarodna direktorica prodaje The Washington Posta i predsjednica World Media Group, dr. Nikolaos Dimitriadis, neuroznanstvenik koji primjenjuje spoznaje iz područja neuroznanosti i ekonomije ponašanja u rukovođenju, marketingu i komunikaciji, Nina Šušnjara, modna dizajnerica,  Jurgen Appelo, osnivač i direktor poduzeća Agility Scales.

Saznajte više o konferenciji i prijavite se na: https://www.sempl.si/en/