Vijesti

Objavljen program 17. PRO PR konferencije!

24.10.2018.

Organizacijski odbor PRO PR konferencije objavio je službeni program 17. izdanja ove međunarodne konferencije za odnose s javnošću, koja će se održati od 10. do 13. travnja 2019. godine u hotelu Katarina u Selcu.

Među brojnim uglednim komunikacijskim stručnjacima koji će održati svoje predavanje su:  Patrick Harrison, bivši glasnogovornik NJ.E. princa od Walesa te direktor reputacijskog menadžmenta i strateških odnosa s medijima u Weber Schandwicku, Laura Garcia, predsjednica FIBEP-a, Svetlana Stavreva, predsjednica IPRA-e, Marcelo Risi, šef komunikacija u Svjetskoj turističkoj organizaciji, Andrey Barannikov, direktor najveće ruske PR agencije SPN Communications, Raymond Frenken, voditelj komunikacija i DOP-a u Europskoj bankovnoj federaciji te Oliver Faust, dopredsjednik Renault grupacije za društveno odgovorno poslovanje i direktor  Fondacije Renault.

Između ostalih, pozitivne primjere iz prakse predstavit će i hrvatski stručnjaci: Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja u Ericsson Nikoli Tesli, Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u Heinekenu Hrvatska te Dario Gabrić, voditelj ureda korporativnih komunikacija u Erste & Steiermaerkische banci.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za odnose s javnošću, krovnog svjetskog udruženja za odnose javnošću IPRA-e, Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice. Iako će kompletni program sa svim temama predavanja i imenima predavača biti objavljen krajem studenog, organizator poziva sve zainteresirane da se već sada prijave za sudjelovanje na konferenciju i iskoriste pretprijavnu cijenu od 495,00 € + PDV, koja uključuje: hotelski smještaj na bazi punog pansiona u hotelu Katarina (4*) od 10. do 13. travnja 2019., sva predavanja, panel diskusije, organizirano turističko razgledavanje, ulaznicu za PRO PR Awards te prigodnu svečanu večeru.

Svi zainteresiranima omogućene su i jednodnevne kotizacije po cijeni od 130,00 € + PDV, koje uključuju sudjelovanje na predavanjima i panel diskusiji tijekom odabranog dana te ručak.  

Organizator očekuje da će i 17. izdanje PRO PR konferencije okupiti više od 200 komunikacijskih stručnjaka iz cijele regije. Dodatne informacije možete potražiti na službenim internetskim stranicama PRO PR konferencije www.pro-pr.com.

Preuzmite program konferencije (PDF)