Vijesti

HUOJ poziva na predavanje o odgovornosti akademske zajednice

20.09.2018.

slika preuzeta sa www.odgovorno.hr

Pozivamo Vas na predavanje Sekcije za društveno odgovorno poslovanje po nazivom „Društveno korisno učenje u akademskoj zajednici“ koje će u četvrtak 27. rujna s početkom u 17 sati održati Nina Vranešević Marinić, pomoćnica izvršnog direktora Instituta za razvoj obrazovanja (IRO), i Ria Bilić, voditeljica razvoja politika visokog obrazovanja u IRO-u, nevladinoj udruzi koja se bavi visokim obrazovanjem.

Govorit će se o ulozi i aktivnostima ove organizacije predane napretku visokog obrazovanja i stvaranju društva znanja, prvenstveno kroz provedbu nacionalnih i EU projekata te pružanje usluga informiranja i savjetovanja o mogućnostima studiranja i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.

IRO broji 10 zaposlenika te 15 vanjskih suradnika i volontera te su kroz 12 godina proveli više od 250 projekata (među kojima je i izuzetno uspješan Sajam stipendija i visokog obrazovanja), a naglasak na ovom predavanju bit će stavljen i na interne i eksterne komunikacijske procese u ovoj nevladinoj organizaciji koji su ključni elementi u ostvarivanju njihove misije.

Predavanje se održava u prostorima HUOJ-a (Ilica 5, Oktogon), otvoreno je za sve zainteresirane uz obveznu prethodnu najavu na adresi info@huoj.hr.