Vijesti

Obavijest o održavanju konferencije namijenjene komunikacijskim stručnjacima zaposlenima u javnom sektoru- FOCUS, 13. i 14. rujna 2018.

05.09.2018.

U Termama Tuhelj će se 13. i 14. rujna 2018. održati četvrto izdanje specijalizirane međunarodne konferencije o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama, FOCUS.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatske zajednice županija te uz potporu Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Nakon uspješno održanih konferencija u Tuhelju u prosincu prošle godine, a potom i u Sarajevu te Beogradu ove godine, organizator je odlučio da će četvrto izdanje ovog međunarodnog događaja biti organizirano tijekom dva dana.
Tako će sudionici dobiti priliku aktivno sudjelovati na jednoj od šest odabranih debata (edukacija, interno komuniciranje, odnosi s medijima, digitalne komunikacije, međunarodni odnosi, transparentnost i financije), a na temelju kojih će biti predstavljene osnovne smjernice za izradu komunikacijskih strategija za svako pojedino područje. Osim toga, bit će predstavljeni i praktični primjeri uspješnog komuniciranja javnih institucija i tvrtki te izazovi i problematika s kojima se susreću komunikacijski stručnjaci u svojem svakodnevnom radu.

Cijena jednodnevne kotizacije s uključenim ručkom iznosi 792,00 kn + PDV, odnosno 1.584,00 kn + PDV.
Sudionici će po završetku konferencije dobiti i certifikat o sudjelovanju, a za sve kojima je potreban smještaj, osigurana je i posebna cijena smještaja u hotelu Well u Termama Tuhelj.

Prijave su u tijeku te se pozivaju svi zainteresirani da se jave organizatoru na e-mail adresu focus@aprioriworld.com, a više detalja moguće je pronaći u službenoj pozivnici, programu i prijavnici, odnosno na službenim internetskim stranicama www.focus-conference.eu.

Cijena jednodnevne kotizacije s uključenim ručkom iznosi 792,00 kn + PDV, odnosno 1.584,00 kn + PDV.

Preuzmite: