Vijesti

Poziv na na raspravu - Grand Prix 2019.

30.08.2018.

Grand PRix, najprestižnija nagrada u području odnosa s javnošću, svake godine prolazi promjene usklađene sa tržišnim potrebama i trendovima. Neke novine smo pripremili i predstavit ćemo ih svim članovima, ali prije usvajanja izmjena želimo čuti i vaše mišljenje odnosno prijedloge i kritike.

Upravni odbor će do kraja rujna raspraviti prijedloge i kritike te završiti sve potrebne izmjene kako bi na vrijeme započeli postupak dodjele nagrade Grand PRix 2019., ali prije odluke želimo čuti i vas na tribini o nagradi Grand PRix koja će biti u četvrtak, 6. 9. 2018. u 17:30 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 (Oktogon). Predviđeno trajanje tribine je 90 min. U prvih 15 min predstavit ćemo vam najvažnije izmjene, a koje su sugestija bivših članova stručnog žirija i prijavitelja. Nakon kratke prezentacije poslušat ćemo sve vaše kritike i prijedloge te dati odgovore na pitanja.

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na tribini molimo Vas da do 10. 9. 2018. godine na e-adresu: grandprix@huoj.hr pošaljete svoje prijedloge.