Vijesti

ZABILJEŽI DATUM - KOMferencija - 6. i 7. prosinca 2018. u Zagrebu!

07.08.2018.

Vodeći domaći komunikatori okupit će se 6. i 7. prosinca 2018. godine u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu na KOMferenciji – 19. godišnjoj konferenciji o komunikacijama i odnosima s javnošću u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Za razliku od prethodnih, ovogodišnja konferencija uz novi naziv donosi i niz koncepcijskih i sadržajnih novosti. Naime, glavnu riječ prepustit ćemo onima kojima komunikacije i odnosi s javnošću nisu zanimanje ni zvanje!
 
Govorit će psiholozi, ekonomisti, antropolozi, odvjetnici, političari, urednici, novinari, menadžeri, avanturisti i umjetnici.

Stručnjaci za odnose s javnošću moderirat će i slušati, što među ostalim i jest njihova uloga u poticanju i razvijanju uspješnoga dijaloga.

Stručnjaci iz područja odnosa s javnošću, marketinga i digitalnoga marketinga bit će domaćini niza interaktivnih radionica čiji je sadržaj primjenjiv u poslu svakoga komunikacijskog stručnjaka.

KOMferencija uključuje:

  • gostovanja uglednih domaćih i stranih predavača
  • dinamične panel-rasprave i debate
  • predstavljanje rezultata stručnih istraživanja
  • interaktivne radionice
  • ugodna druženja i nezaboravnu večernju zabavu PaRty.

Pridružite nam se na KOMferenciji i ne propustite biti dijelom novoga poglavlja domaće komunikacijske scene!
 
Rane prijave za KOMferenciju otvorene su do 1. listopada 2018. godine na e-adresi KOMferencija@huoj.hr. U prijavi navesti naziv platitelja, adresu i OIB te ime i i prezime korisnika kotizacije.