Vijesti

Poziv agencijama! Sudjelujte u projektu komunikacijske podrške društveno korisnim programima udruga

29.03.2018.

U potrazi smo za agencijom koja je na volonterskoj osnovi voljna uključiti se u ovogodišnje izdanje projekta Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga.

Projekt je pokrenuo Vladin Ured za udruge i HUOJ i proveden je u 2016. godini po prvi put. U projektu su sudjelovali Media Val, Komunikacijski laboratorij i studenti Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays te Dialog komunikacije i Prorsus komunikacije sa studenima Fakulteta političkih znanosti.

Svake godine, u projektu koji jača komunikacijske potencijale nevladinog sektora, udruga i organizacija, sudjeluju predstavnici minimalno dvije agencije i studenti visoke škole ili fakulteta iz područja komunikacijskog menadžmenta.

Projektom želimo povećati vidljivost programa i projekata udruga civilnog društva na volonterskoj osnovi i kroz društveno odgovorno poslovanje. Sam projekt traje do dva mjeseca i u pravilu se provodi tijekom jesenskih mjeseci. Od prijavljene agencije se očekuje da će udruzi s najboljim projektom dati na raspolaganje komunikacijskog savjetnika odnosno mentora koji će sa studentima (volonterima) raditi na realizaciji jednog projekta pri čemu Vladin Ured za udruge osigurava sredstva za realizaciju predloženog programa i mjera vidljivosti.

Vaš iskaz interesa očekujemo do srijede, 4. travnja 2018. godine putem e-pošte maja.kocis@huoj.hr.

Želimo zahvaliti agencijama koje su već prepoznale značaj projekta i već iskazale interes za sudjelovanjem prijašnjih godina provedbe komunikacijske podrške društveno korisnim programima udruga.

Kako projekt izgleda u praksi, možete vidjeti na ovim poveznicama:

Niz postova na FB stranici Dialog komunikacija.

U iščekivanju vaše prijave, lijep pozdrav.