Aktivnosti Udruge Carpe Diem

34. Carpe Diem: Izazovi korporacijske komunikacije u tvrtki Ericsson Nikola Tesla

01.03.2018.

Pozivamo vas na drugi ovogodišnji Carpe Diem, koji će se održati srijedu, 7. ožujka 2018. u 13 sati, u tvrtki Ericsson Nikola Tesla u Krapinskoj 45 u Zagrebu. U okviru suradnje Hrvatske udruge za odnose s javnošću i tvrtke Ericsson Nikola Tesla posjetitelji će imati prigodu saznati što je u podlozi komunikacijske strategije prema svim zainteresiranim stranama jedne od najuspješnijih hrvatskih i regionalnih tvrtki, a kroz svakodnevne zadatke i komunikacijske izazove provest će nas direktorica korporacijskih komunikacija Snježana Bahtijari te kolegice i kolege iz njezina tima.

Ericsson Nikola Tesla vodeći je isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u okružju u operatorskome segmentu te je isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja u vezi sa zdravstvenom zaštitom, prometom, državnom upravom, komunalnim djelatnostima i multimedijskom komunikacijom. Zahvaljujući aktivnostima Centra za istraživanje i razvoj te ekspertnih centara za usluge kupcima tvrtka je vodeći hrvatski izvoznik znanja.

Carpe Diem dat će odgovore na to kako tvrtka njeguje ugled društveno odgovornoga poduzetnika te razvija snažnu reputaciju. Posjetitelji će saznati kako ostvariti kvalitetan odnos prema svim zainteresiranim stranama, bilo da je riječ o zaposlenicima, kupcima, partnerima, dobavljačima, dioničarima ili široj društvenoj zajednici. Poseban naglasak bit će na poslovnoj strategiji održivoga razvoja i utjecaju koji Ericsson Nikola Tesla ostvaruje na gospodarskoj, okolišnoj i društvenoj razini.

Predviđeno je vrijeme trajanja sat vremena.

Broj je mjesta ograničen te vas molimo da svoj dolazak najavite do 5. ožujka  2018. godine u 12 sati na elektroničku adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite. Studenti trebaju navesti svoje ime i prezime te naziv sveučilišta ili veleučilišta koje pohađaju.