Vijesti

Upisi na govorničku Akademiju Demosten u tijeku

12.02.2018.

Akademija Demosten je govornička škola koja svakog polaznika želi pripremiti za javni nastup, izlaganje, komunikaciju kojom će prezentirati svoje mišljenje na najbolji mogući način.

U 18 različitih modula koje Govornička akademija Demosten nudi, predavači će polaznike naučiti kako postati dobar govornik, kako biti uvjerljiv, ali kratak, kako dobro odraditi razgovor za posao te kako učinkovito prezentirati i potom prodati vlastitu ideju. Osim toga, polaznici će biti upoznati i s najvažnijim elementima osobnog stila, brojnim retoričkim tehnikama te s važnošću neverbalne komunikacije i emocionalne inteligencije.

Uz pomoć Govorničke akademije Demosten otkrijte, potaknite i naučite prezentirati najboljeg sebe. Naučite kako govoriti i zvučati baš onako kako želite ostavljajući dojam sigurnog i samosvjesnog govornika koji zna što i kako reći u pravome trenutku na pravi način. Od antičkih vremena do danas iznimno je važno znati s riječima. Velike govornike antike, baš kao i one koji su naši suvremenici, promatramo s divljenjem i želimo znati govoriti baš kao oni. Uz Govorničku akademiju Demosten radite na glasu i izgovoru, razvijte vještinu govorništva i naučite kako zablistati na javnim nastupima.

Prijave su otvorene do 1. ožujka 2018. na: https://umjetnost-komunikacije.hr/upisi/, a članovima HUOJ-a osiguran je i dodatni popust.