Aktivnosti Udruge Grand PRix

Grand PRix 2018. za OSJ za mala i srednja trgovačka društva: Ako i ne osvojite nagradu znat će te da ste u društvu najboljih

04.12.2017.
Prema riječima Marine Čulić Fischer, izvršne partnerice u agenciji Dialog komunikacije, kategorija odnosa sa javnošću za mala i srednja trgovačka društva, godišnje nagrade Grand PRix, je jedna od najinovativnijih kategorija. "Projekt "DIABLOG" smo prijavili jer smo znali da imamo izuzetan projekt i nadali smo se da će i struka to prepoznati. Naša nada je bila opravdana, a u trenutku proglašenja  bili smo izuzetno ponosni jer je ovo zaslužena nagrada cijelom timu za veliki trud koji je uložen u originalno osmišljeni projekt", rekla je Čulić Fischer te dodala da Grand PRix znači priznanje struke da su među najboljima u industriji odnosa s javnošću u Hrvatskoj. "Nagrada nam je dala dodatni poticaj da budemo još bolji u svemu što radimo. Pozivamo naše kolege da prijave svoje radove, svoje projekte jer uvijek možete nešto naučiti već u samom procesu ispunjavanja prijave. Ako nagradu i ne osvojite, znat ćete da ste u društvu najboljih", zaključila je Čulić Fischer.
 
Podsjetimo kako je nagrada Grand PRix svojevrsni izraz priznanja za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, a promicanje izvrsnosti u komunikaciji njezin cilj. S ne strpljenjem očekujemo i vaše projekte. Prijave počinju 15. prosinca 2017. Pratite naše mrežne stranice i Facebook kako bi na vrijeme imali sve bitne informacije, a do tada možete pripremati projekte i donijeti odluku što prijaviti.