Aktivnosti Udruge Grand PRix

Grand PRix 2018. za društveno odgovorno poslovanje: Smotra finalista događaj je koji se ne propušta, a na kojem učimo iz rada i rezultata naših kolega

01.12.2017.

Sjećate se rečenice kojom je Šprajc završio Direkt? Podsjetit ćemo vas: "Eto, nakon ove zabave još vam samo želim ugodan nastavak večeri, tu i tamo se počešite po testisima". Upravo tom rečenicom, koja je uzburkala javnost, započela je velika kampanja za rano otkrivanje raka testisa. Kampanju "Počeši s razlogom" vodila je agencija Pragma komunikacije za klijenta Zagrebačku pivovaru i upravo je ta kampanja dobila Grand PRix 2017. za društveno odgovorno poslovanje.

Direktorica Pragma komunikacije, Dunja Bua Maričević komentirala je Grand PRix 2017. i otkrila zašto će i ove godine prijaviti projekte na natječaj. "Kao prošlogodišnji dobitnici Grand PRix-a od srca pozivamo sve kolege da prijave svoje najbolje projekte na natjecanje. Ugled u komunikacijskoj struci koji je Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Grand PRix dosegao, kvaliteta prijavljenih radova i publicitet koji finalisti i dobitnici dobivaju samo su neki od razloga zbog kojih je vrijedno sudjelovati", prokomentirala je Dunja te dodala:"I ove ćemo godine gledati prijavimo što veći broj projekata. Odličan tim koji stoji iza organizacije Grand PRix-a, relevantan žiri i sustav ocjenjivanja garancija su da ćemo i ove godine vidjeti veliki broj kvalitetnih projekata te naučiti puno iz rada i rezultata naših kolega. Radujemo se službenom predstavljanju projekata koji je postao događaj za sebe, a koji se ne propušta, dok ćemo na dodjeli slaviti zajedničke uspjehe i izvrsnost naše struke".

Podsjetimo kako je nagrada Grand PRix svojevrsni izraz priznanja za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, a promicanje izvrsnosti u komunikaciji njezin cilj. S ne strpljenjem očekujemo i vaše projekte. Prijave počinju 15. prosinca 2017. Pratite naše mrežne stranice i Facebook kako bi na vrijeme imali sve bitne informacije, a do tada možete pripremati projekte i donijeti odluku što prijaviti.