Aktivnosti Udruge Grand PRix

Grand PRix 2018. za organizaciju događanja: Nagrada je unaprijedila organizaciju i dovela nove sponzore

29.11.2017.

Na Grand PRix-u 2017. po prvi puta dodijeljena je nagrada za najbolje organizirano i provedeno događanje. Nagradu je dobilo Društvo Propela Zadar za  događaj "10. DM Millenium Jump". Što je nagrada donijela Društvu Propela Zadar i zašto su prijavili projekt na natječaj Grand PRix rekao nam je njen predsjednik Igor Bačić: "Ušli smo u finale i dobili Grand PRix za najbolje organizirano i provedeno događanje. Na svečanoj večeri dodijele nagrada gledali smo finaliste u našoj kategoriji, naše konkurente i iščekivali. A onda je uslijedilo ushićenje i zadovoljstvo. Pobjednik je 10. DM Millenium Jump. Ovo je još jedno, možda i najveće do sada, od niza priznanja koje smo dobili za dugogodišnji rad".  Nagrada je sa sobom donijela i neke novosti: "Projekt smo prijavili jer smo znali da je originalan, odlično osmišljen, proveden i dao je rezultate. To je uspješan projekt.

Sama nagrada osim što je priznanje za naš rad, unaprijedila je organizaciju idućeg Jumpu i dovela je nove sponzore", rekao je Bačić i poručio budućim prijaviteljima i kolegama: "Ako mislite da imate dobar projekt, projekt koji ima naglašenu notu originalnosti i koji je stručno, kvalitetno izveden, javite se na natječaj. Ako i ne dobijete nagradu siguran sam da ćete dobiti nova saznanja i vidjeti što drugi rade. Samim time doći će nove ideje i želja da u sljedećem projektu budete još bolji".

Podsjetimo kako je nagrada Grand PRix svojevrsni izraz priznanja za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, a promicanje izvrsnosti u komunikaciji njezin cilj. S ne strpljenjem očekujemo i vaše projekte. Prijave počinju 15. prosinca 2017. Pratite naše mrežne stranice i Facebook kako bi na vrijeme imali sve bitne informacije, a do tada možete pripremati projekte i donijeti odluku što prijaviti.