Aktivnosti Udruge Grand PRix

Grand PRix 2018. - odnosi s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske

27.11.2017.

Grand PRix

Grand PRix je strukovna nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću koja se dodjeljuje u 13 natjecateljskih kategorija. U sljedećim tjednima predstavit ćemo vam sve kategorije i pokazati što su nagrade donijele dobitnicima Grand PRix 2017.

Prva kategorija u kojoj se može prijaviti projekt je Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne  vlasti Republike Hrvatske. Ovo je nova kategorija koja je nastala razdvajanjem kategorije javnog sektora. Na natječaju Grand PRix 2017. nije bilo dobitnika. Inače nagrada u ovoj kategoriji dodjeljuje se  za najbolji komunikacijski projekt u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske. Tijela državne vlasti Republike Hrvatske su: tijela zakonodavne i izvršne vlasti, Ustavni sud i izvršna tijela sudbene vlasti, pravosudna tijela, redovni i specijalizirani sudovi nižeg stupnja, samostalna i neovisna tijela, povremena, stručna i savjetodavna radna tijela. Pogledajte detaljan popis institucija.

Podsjetimo kako je nagrada Grand PRix svojevrsni izraz priznanja za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, a promicanje izvrsnosti u komunikaciji njezin cilj. S ne strpljenjem očekujemo i vaše projekte. Prijave počinju 15. prosinca 2017. Pratite naše mrežne stranice i Facebook kako bi na vrijeme imali sve bitne informacije, a do tada možete pripremati projekte i donijeti odluku što prijaviti.