Aktivnosti Udruge Grand PRix

Radionica za prijavu projekata Grand Prix - Split

21.11.2017.

Kako bi se na natječaj Grand PRixa mogao što uspješnije prijaviti što veći broj zainteresiranih, HUOJ organizira posebnu radionicu za pisanje prijava u utorak, 28. studenoga u 17 sati. Radionica će se u dvorani 12 Ekonomskog fakulteta u Splitu, Cvite Fiskovića 5.

Voditeljica radionice Maja Gradišar Perotić potencijalnim prijaviteljima predstavit će kriterije ocjenjivanja i upute za ispunjavanje prijavnice, uvjetima ocjenjivanja te potrebnim pratećim materijalima.

Godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, namijenjene stručnjacima za odnose s javnošću zaposlenima u tvrtkama, u javnome sektoru, u nevladinim udrugama i u agencijama za odnose s javnošću te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja.
 
Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i  unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a i poticanje članova na aktivno sudjelovanje u radu HUOJ-a.

Prijave za radionicu se zaprimaju do 29. studenoga na e-adresi informiranje@zadarska-zupanija.hr.