Aktivnosti Udruge Izbori

3. Obvezne upute za izborni postupak za izbore u tijela HUOJ-a

11.10.2017.

Nakon provjere zaprimljenih prijava kandidatura te nakon utvrđivanja valjanosti prijava, Izborno povjerenstvo sastavit će privremenu kandidacijsku listu za tijela udruge, abecednim popisom kandidata.
 
12. listopada 2017. godine svi redoviti članovi s pravom glasovanja bit će obaviješteni o objavi privremene kandidacijske liste (objava na mrežnoj stranici HUOJ-a, e-poruka redovitim članovima Udruge).

Nakon isteka Pravilnikom određenog roka za podnošenje žalbi (članak 16. Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a), Izborno povjerenstvo će na svojoj 3. sjednici, koja će se održati u periodu 17. – 20 listopada 2017. u 17 sati, objaviti službenu kandidacijsku listu. O tome će obavijestiti sve redovne članove na mrežnoj stranici HUOJ-a kao slanjem i e-poruke redovitim članovima Udruge.
 
Nakon isteka roka za žalbe, svi kandidati čija je kandidatura prihvaćena na privremenoj kandidacijskoj listi, objavljuju se na kandidacijskoj listi zajedno s obrascem kandidature i životopisom kandidata. Ova informacija bit će e-porukom poslana i svim redovitim članovima.

Udruga će temeljem pisanog zahtjeva pojedinog kandidata za izbore u tijela HUOJ-a upućenog na izbori2017@huoj.hr kandidatima omogućiti korištenje prostorija Udruge u svrhu vlastite promocije tijekom izborne kampanje u sljedećim terminima:

  • ponedjeljak, 23. listopada 2017.. od 11 do 16 sati
  • srijeda, 25. listopada 2017. od 11 do 16 sati.