Aktivnosti Udruge Izbori

Najava 2. sjednice Izbornog povjerenstva

06.10.2017.

Nakon završenog postupka prijava kandidatura za izbor u tijela HUOJ-a najavljujemo 2. sjednicu Izbornog povjerenstva koja će se održati u srijedu, 11. listopada 2017. godine u 16:30 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 u Zagrebu.

Na sjednici će Izborno povjerenstvo provjeriti pravovremeno zaprimljene prijave kandidatura te će nakon utvrđivanja valjanosti prijava donijeti Odluku o objavljivanju privremene kandidacijske liste te obavijestiti sve podnositelje kandidatura i redovito članstvo s pravom glasovanja o privremenoj kandidacijskoj listi.

Nakon isteka Pravilnikom određenog roka za podnošenje žalbi (48 sati od objave privremene kandidacijske liste), na svojoj 3. sjednici Izborno povjerenstvo će objaviti konačnu kandidacijsku listu zajedno s kratkim životopisima kandidata i kratkom objavom doprinosa kandidata Udruzi.

Rad Izbornog povjerenstva je javan te sukladno članku 11. Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a, ovime pozivamo članove Udruge koji su zainteresirani za prisustvovanje na sjednici u ulozi promatrača da svoj dolazak najave na izbori2017@huoj.hr.