Baza znanja Biblioteka HUOJ-a PRint - stručna biblioteka HUOJ-a
RASPRODANO!

Novo izdanje HUOJ-a - "Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj" - autorice Ermine Duraj

Hrvatska udruga za odnose s javnošću nakladnik je još jednog izuzetno značajnog izdanja koji doprinosi razvoju odnosa s javnošću u javnoj upravi na lokalnoj i regionalnoj razini.

Priručnik autorice Ermine Duraj, voditeljice Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županija te članice Upravnoga odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću prvi je priručnik koji na jednome mjestu obuhvaća teoriju i praksu funkcioniranja djelatnosti odnosa s javnošću u jedinicama lokalne i područne samouprave. Rezultat je višegodišnjega rada autorice u javnome sektoru, a priručnik je nastao upravo iz potrebe da se kolegama u javnome sektoru daju smjernice za dobar rad i komunikaciju projekata od interesa za jedinice lokalne i područne samouprave čija je svrha biti servisom građana.

U sedam glavnih poglavlja priručnik obrađuje povijesni razvoj odnosa s medijima u odnosima s javnošću, strateško komuniciranje s medijima, razumijevanje medija, položaj službenika za odnose s javnošću, iskustva novinara i drugo.

Cijena knjige u pretprodaji iznosi 120,00 kn (+PDV).

Knjigu je moguće kupiti izravno kod nakladnika tj. kod Hrvatske udruge za odnose s javnošću ispunjavanjem obrasca za narudžbu knjige!

Za kupovinu minimalno 10 knjiga dobivate jednu knjigu besplatno, a za kupovinu 20, 3 knjige besplatno. Trošak dostave snosi kupac.

Za ostala pitanja obratite nam se na info@huoj.hr.