Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Carpe Diem u agenciji MediaNet d.o.o.

07.03.2017.

Pozivamo vas na prvi ovogodišnji Carpe Diem koji će se održati u agenciji MediaNet d.o.o, Arcotel Allegra, Branimirova 29,, u srijedu 15. ožujka 2017. godine s početkom u 14 sati.

Medianet je agencija specijalizirana za analize medijskog sadržaja i evaluaciju komunikacije te prva analitičko- istraživačka kuća s područja regije koja je postala punopravna članica AMEC-a, međunarodnog udruženja agencija za evaluaciju medijske komunikacije.

S radom agencije upoznat će nas Darja Kupinić Guščić, osnivač i suvlasnik agencije MediaNet d.o.o te osnivač i suvlasnik MCA grupe d.o.o. sa sjedištem u Ljubljani. 2016. godine izabrana je za člana Upravnog odbora međunarodnog strukovnog udruženja Association of Agencies Measuring Communication (AMEC) sa sjedištem u Londonu, a 2017.godine, na prijedlog AMEC- a, izabrana je u savjetničko tijelo Cannes Lions Creativity Festivala.
 
Broj mjesta je ograničen te vas molimo da svoj dolazak najavite najkasnije do 14. ožujka 2017. godine u 15 sati na elektroničku adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite. Studenti trebaju navesti svoje ime i prezime i naziv sveučilišta ili veleučilišta koje pohađaju.