Aktivnosti Udruge Grand PRix

Nagrada Grand PRix za digitalnu komunikaciju

10.01.2017.

Predstavljamo vam Grand PRix za digitalnu komunikaciju. Nagrada se dodjeljuje od 2013. godine za najbolji komunikacijski program na području digitalnih komunikacija što uključuje komunikacijske kampanje ostvarene kroz mrežne stranice, društvene mreže, mrežne stranice za razmjenu sadržaja, blogove, forume, aplikacije i ostale kanale digitalne komunikacije.

Karakteristike ove kategorije odlučili smo provjeriti kod naših prošlogodišnjih dobitnika nagrade Grand PRix, Nove TV za komunikacijski projekt „#FelfieHR“.

Kažu kako kategorija digitalne komunikacije izdvaja inovativne, najuspješnije digitalne projekte.

„S jedinstvenim projektom #FelfieHR diferencirali smo se još jednom od konkurencije te potvrdili činjenicu da je Nova TV najsnažnija multimedijalna platforma u zemlji. Projekt je bio dio digitalne strategije projekta tv formata ''Farma“, te je osmišljen tako da je ujedno i humanitarnog karaktera, ali i da ostvari poslovni interes kompaniji jer je otvorio mogućnost ulaska sponzora u projekt. Projekt je ostvario sve postavljene ciljeve koje su se direktno pozitivno odrazile na ostale aspekte poslovanja“, navodi nam PR manager, Lidija Bukovac.

Priznanje struke za izvrnost u osmišljavanju komunikacijskih projekata dodatno potvrđuje činjenicu kako Nova TV nije „samo“ televizija, već i kompanija koja kontinuirano ulaže u nove medije i integrirane komunikacije.

Prijavite svoj projekt!: 10. Grand PRix - natječaj za dodjelu priznanja najboljim komunikacijskim projektima u 2016.