Aktivnosti Udruge Grand PRix
HUOJ - Primorsko istarska podružnica

Rijeka - Edukacija za prijavu komunikacijskih projekata, u nastavku sastanak i blagdanski domjenak

13.12.2016.

HUOJ za sve zainteresirane i potencijalne prijavitelje organizira Grand PRix radionicu na kojoj ćemo vas uputiti kako na najbolji mogući način opisati svoje komunikacijske projekte sukladno traženim uvjetima prijave. 

Radionica će se održati u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. s početkom u 16,00 sati u Hotelu Bonavia, Dvorana Karolina. Radionica je besplatna i otvorena profesionalcima koji djeluju u struci odnosa s javnošću, bez obzira na članstvo u HUOJ-u.  
 
Putem ove edukacije želimo vam pomoći  u prijavljivanju projekata te u samom ispunjavanju obrasca, jer dobro popunjeni prijavni obrazac jedan je od važnih kriterija u ocjenjivanju pristiglih prijava, u čemu će vas podučiti voditeljica radionice Maja Gradišar Perotić, savjetnica u Media Valu, agenciji za komunikacijski menadžment.  Također, ova edukacija može poboljšati neke daljnje, nove  komunikacijske projekte i njihovu kandidaturu za Grad Prix. 
 
Kao što naslov kaže u nastavku edukacije, koja traje sat vremena, organizirati ćemo sastanak struke i mali blagdanski domjenak, što počinje u 17,00 sati, pa molim da odvojite još malo svoga vremena (kojeg u prosincu nikad dosta) i ostanete na sastanku (nećemo duljiti) i blagdanskom domjenku kako bismo se podružili i razmijenili dobre ideje, želje i energiju.

Ljubazno molimo da svoj dolazak potvrdite na moj mail  dunjapavesic@gmail.com  do petka  16. prosinca 2016.