Vijesti

Darja Kupinić Guščić članica Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC

13.12.2016.

Naša članica Darja Kupinić Guščić izabrana je u članstvo Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC kao predstavnica grupacije Newton Media, čija je članica i MediaNet, odlučeno je u Londonu.

„Postati članom Upravnog odbora ove prestižne asocijacije velika je čast za svakoga tko dolazi iz industrije media intelligence-a, a ove godine, po prvi puta u povijesti, ta je čast pripala osobi iz Jugoistočne Europe.“ izjavljuje Darja o članstvu.

Darja nastavlja o tome što bi ovo moglo značiti za branšu odnosa s javnošću u Hrvatskoj i regiji,  „Pokušati povezati naša mala tržišta s velikim svijetom, otvoriti im vrata i uvid u najbolje svjetske prakse, te istodobno sudjelovati u kreiranju najboljih metodologija, standarda i tehnologija na globalnom nivou, biti će moji zadaci u dvogodišnjem mandatu.“

AMEC je prva točka kontakta za stručnjake za komunikaciju i odnose s javnošću, kojima može osigurati stručno znanje i savjete. Predstavlja globalno strukovno udruženje i profesionalni institut za agencije i pojedince koji pružaju usluge evaluacije medija i istraživanja komunikacija. Trenutno broji više od 140 članova iz 49 zemalja diljem svijeta.