HUOJ • Darja Kupinić Guščić članica Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC
Vijesti

Darja Kupinić Guščić članica Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC

13.12.2016.

Naša članica Darja Kupinić Guščić izabrana je u članstvo Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC kao predstavnica grupacije Newton Media, čija je članica i MediaNet, odlučeno je u Londonu.

„Postati članom Upravnog odbora ove prestižne asocijacije velika je čast za svakoga tko dolazi iz industrije media intelligence-a, a ove godine, po prvi puta u povijesti, ta je čast pripala osobi iz Jugoistočne Europe.“ izjavljuje Darja o članstvu.

Darja nastavlja o tome što bi ovo moglo značiti za branšu odnosa s javnošću u Hrvatskoj i regiji,  „Pokušati povezati naša mala tržišta s velikim svijetom, otvoriti im vrata i uvid u najbolje svjetske prakse, te istodobno sudjelovati u kreiranju najboljih metodologija, standarda i tehnologija na globalnom nivou, biti će moji zadaci u dvogodišnjem mandatu.“

AMEC je prva točka kontakta za stručnjake za komunikaciju i odnose s javnošću, kojima može osigurati stručno znanje i savjete. Predstavlja globalno strukovno udruženje i profesionalni institut za agencije i pojedince koji pružaju usluge evaluacije medija i istraživanja komunikacija. Trenutno broji više od 140 članova iz 49 zemalja diljem svijeta.