Aktivnosti Udruge Grand PRix

Poziv na radionicu za prijavu projekata Grand Prix u Zadru

13.12.2016.

U srijedu, 21. prosinca 2016. s početkom u 14,00 sati, održat će se radionica o prijavi komunikacijskih projekata za godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Radionicu organiziraju Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Zadarska županija. Radionica je besplatna i otvorena profesionalcima koji djeluju u struci odnosa s javnošću, bez obzira na članstvo u HUOJ-u. Godišnje nagrade – Grand PRix  Hrvatske udruge za odnose s javnošću  izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, namijenjene stručnjacima za odnose s javnošću zaposlenima u tvrtkama, u javnome sektoru, u nevladinim udrugama i u agencijama za odnose s javnošću te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja.

Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i  unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a i poticanje članova na aktivno sudjelovanje u radu HUOJ-a.

Voditeljica radionice, Maja Gradišar Perotić predstavit će potencijalnim kandidatima kriterije ocjenjivanja i upute za ispunjavanje prijavnice

Radionica će se održati u Maloj vijećnici Doma Zadarske županije (B.Petranovića 8) 
 
Prijave za radionicu predstavljanja projekta se zaprimaju  na informiranje@zadarska-zupanija.hr.