HUOJ • Stručni žiri ocijenio radove za Mladu nadu
Vijesti

Stručni žiri ocijenio radove za Mladu nadu

14.11.2016.

U četvrtak 10. studenog stručni žiri za dodjelu studentskih nagrada Mlada nada ocijenio je pristigle radove. Dobitnici nagrade bit će objavljeni i poznati tek 7. prosinca 2016. godine na samoj dodjeli. Nagrada se dodjeljuje u sklopu 3. Studentske konferencije HUOJ-a koja se održava 6. i 7. prosinca 2016. godine. 

Ova nagrada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata visokih učilišta koja djeluju na području Republike Hrvatske, a koji su tijekom studija, na preddiplomskim ili diplomskim studijskim programima, imali upisane kolegije koji su podrazumijevali sadržaj iz područja odnosa s javnošću. Postupak dodjele vodi stručni žiri sastavljen od pet članova iz redova predavača kolegija iz područja odnosa s javnošću na visokoškolskim ustanovama, stručnjaka za odnose s javnošću u tvrtkama i agencija za odnose s javnošću. U ovogodišnji stručni žiri imenovani su prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič, mr. sc. Zdeslav Milas, dr. sc. Mirela Holy, Ivana Tavra i Bojana Mandić.

Prijavite se već danas na studentsku konferenciju i na info@huoj.hr pošaljite svoje ime i prezime, adresu, broj mobitela, OIB te godinu i naziv studija koji pohađate. Po primitku vaše prijave bit će vam poslan račun za plaćanje kotizacije. Kotizacija u iznosu od 125,00 kn (s PDV-om) uključuje predavanja i radionice te osvježenje u pauzama te ručak.

Program 3. studentske konferencije.