Baza znanja Stručni skupovi
* Popust u iznosu od 10% za članove HUOJ-a!

BledCom 2016: Spajanje ljudi u prekinutom svijetu

01.06.2016.

Ljubljana, 31. svibnja 2016 - srpanj 2016. Bled će 23. godinu za redom biti domaćinom svjetskih elitnih znanstvenika i praktičara odnosa s javnošću. Sudionici iz dvadeset i pet zemalja i šest kontinenata u ovoj će godini raspravljati o tome  "Kako povezati ljude u isprekidanom svijetu".

Simpozij  organizira Centar za marketing i odnose s javnošću, Fakultet za društvene znanosti u Ljubljani. Simpozij će otvoriti Stephen Waddington, partner i direktor u međunarodnoj agenciji Ketchum. Na panelu će sudjelovati Sarah Hall, urednica i voditeljica #FuturePRoof-a i direktorica SarahHallConsulting-a te Jon White, gostujući profesor na Poslovnoj školi Henley. Zanimljiv će također biti I panel "Meet the Editor" na kojem će sudjelovati Bey-Ling Sha, glavna urednica časopisa Journal of Research za odnose s javnošću i Jesper Falkheimer, glavni urednik časopisa Journal of Communication Management.

Program konferencije BledCom 2016 objavljen je na: http://www.bledcom.com/symposium/program.

* Popust u iznosu od 10% za članove HUOJ-a! Prilikom registracije putem web stranice označite da ste članovi Euprere i ostvariti ćete 10%-tni popust na kotizaciju. Ukoliko Vam više odgovara plaćanje putem bankovog prijenosa, pošaljite nam e-mail na bledcom@fdv.uni-lj.si te ćemo Vam poslati sve potrebne podatke za uplatu.