Aktivnosti Udruge Grand PRix

Održan okrugli stol na temu Grand PRix-a

19.04.2016.

U utorak, 19. travnja 2016. u prostoru Wine bara Basement u Zagrebu održao se okrugli stol na temu Grand PRix-a.

Uvodničari, Daria Mateljak, Vlatka Škorić, Ivan Tanta i Ana Tkalac Verčič, bivši predsjednici i zamjenici predsjednika stručnog žirija, kratkim izlaganjem istaknuli su u čemu se projekti dobro prezentirali te u čemu sudionici natječaja trebaju više paziti, nakon čega se poveo neformalni razgovor sa svim prisutnima.

Bivši prijavitelji iznijeli su probleme s kojima su se susreli prilikom ispunjavanja prijavnice, predlagali su uvođenja novih kategorija, ali i iznijeli prijedloge da se pojedine odredbe pravilnika bolje razrade.

S obzirom na ograničen prostor prilikom ispunjavanja prijavnice, svi su se složili kako je vrlo bitno držati se pravila te obratiti pozornost na sadržaj i formu jer je jasnoća napisane prijave izuzetno je važna, kako bi bio smisao projekta onom tko se s njim susreće po prvi puta bio posve razumljiv.

Okrugli stol moderirala je predsjednica Aleksandra Kolarić.

Svim prisutnima zahvaljujemo se na dolasku te vrlo konstruktivnoj i korisnoj raspravi. Sve one koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati na okruglom stolu, a imaju prijedloge za poboljšanje ovog projekta, pozivamo da nam se jave na e adresu info@huoj.hr.