Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Boris Beker - predavač na HUOJ-evoj konferenciji "Vrijeme PRomjena"

08.04.2016.

Na konferenciji HUOJ-a „Vrijeme PRomjena“, koja se od 19. do 21 svibnja 2016. godine održava u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, poslušajte predavanja renomiranih inozemnih predavača.

Boris Beker je izvršni partner austrijske agencije za odnose s javnošću Chapter4 koja posluje u više od 17 zemalja istočne Europe, a u 11 zemalja ekskluzivno predstavlja Burson-Marsteller – jednu od najvećih PR agencija na svijetu.

Studirao  je na Institutu novinarstva i komunikacija na Sveučilištu u Beču (University of Vienna’s Institute of Journalism and Communication), gdje je ujedno i predavač.

Specijalizirao se za područja društveno odgovornog poslovanja, korporativnih komunikacija i organizaciju događaja.

Prije nego je postao članom tima Chapter 4 radio je za neke od vodećih austrijskih PR tvrtki, a njegovo iskustvo uključuje i nekoliko savjetničkih pozicija u Austriji, te Srednjoj i Istočnoj Europi. Uz to radio je i kao voditelj odnosa s javnošću u nevladinom sektoru.

„Više ne stoji teza da PR-ovci imaju dozvolu da lažu (kao što 007 ima dozvolu za ubijanje). Mi više nismo Darth Vaderi, crna/zla strana u komunikaciji. Danas kompanijsku priču prilagođavamo u skladu s ciljnim javnostima, ali je ne možemo temeljiti na nečemu što nije točno“.

Prijavite se na HUOJ-evu konferenciju "Vrijeme PRomjena" (više o konferenciji).