Aktivnosti Udruge Grand PRix

Rekordan broj prijava na 9. Grand Prix

08.02.2016.

Natječaj za dodjelu godišnjih nagrada HUOJ-a 9. Grand Prix završio je u srijedu 3. veljače.

Ukupno je prijavljen 61 projekt što potvrđuje značaj koji ova nagrada ima među profesionalcima koji se bave odnosima s javnošću.

Velik interes za nagradu Grand PRix HUOJ-a potvrđuje i da je nagrada izraz priznanja stručnjacima za odnose s javnošću koji su se istaknuli izvrsnošću u osmišljavanju i provedbi različitih komunikacijskih projekata u tvrtkama, vladinim institucijama, lokalnoj samoupravi, nevladinim udrugama, agencijama za odnose s javnošću.

Nagrade se dodjeljuju u devet kategorija: Društveno odgovorno poslovanje, Javni sektor, Prilagodba svjetske kampanje, Male i srednje tvrtke, Velike tvrtke, Unutrašnja komunikacija i Digitalna komunikacija. Osim navedenih, HUOJ dodjeljuje i dvije posebne nagrade: Komunikator godine i Posebna nagrada za doprinos struci. Novost ove godine je dodjela nagrade za najbolju agenciju 9. Grand Prix-a.

Stručni žiri izražava zadovoljstvo zbog velikog interesa za nagradu koja se dodjeljuje već devetu godinu za redom.

Po završetku natječaja, žiri će ocijeniti sve pristigle projekte te odabrati finaliste. Finalisti će biti pozvani na smotru na kojoj će prezentirati svoje projekte, a žiri će potom donijeti odluku o pobjednicima u pojedinim kategorijama. Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj večeri koja će se održati 11. ožujka 2016. u Matis Absolute Loungeu u Zagrebu.