Vijesti

Korporacijska sekcija - Najava nove edukacije

03.02.2016.

Korporacijska sekcija u ovoj je godini krenula s nizom besplatnih edukativnih radionica u cilju kontinuiranog usavršavanja, razmjene ideja i znanja te iskustava iz svakodnevne prakse među našim članovima. Prva radionica u okviru ovoga projekta, na temu integrirane komunikacije na digitalnim kanalima koju je održao Domagoj Davidović iz agencije Švicarska, imala je dobar odaziv uz aktivno sudjelovanje i kvalitetnu diskusiju. Prisutnima je tako predstavljen sveobuhvatan proces planiranja „content marketinga“ koji kreće od jasnog postavljanja ciljeva i ciljnih javnosti te njihovih potreba, jasne diferencijacije sadržaja do odabira najprikladnijih formata, učinkovite distribucije i promocije i u konačnici, evaluacije postignutoga. 

S obzirom na zanimanje članova za ovakvom edukativnom formom i stručnom diskusijom, nastavljamo s provedbom planiranih aktivnosti te vas pozivamo na predavanje o društveno odgovornom poslovanju i komunikaciji društveno odgovornog poslovanja koje će se održati u četvrtak, 25. veljače 2016. godine u 17.00 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5.

Cilj predavanja je predstaviti koncept društveno odgovornog poslovanja i nejasnoće koje prate njegovu primjenu u praksi, s obzirom da ne postoji univerzalno prihvaćena definicija društveno odgovornog poslovanja. Stručnjaci za odnose s javnošću moraju biti svjesni ovih nejasnoća jer se one odražavaju i na komunikaciju društveno odgovornog poslovanja, kao i na sadržaj te doseg komunikacije među različitim skupinama.

Predavanje će održati Andreja Pavlović, viša savjetnica, partnerica i direktorica DOP-a u Hauska&Partner grupi. Broj mjesta je ograničen te vas molimo da svoj dolazak najavite najkasnije do utorka 16. veljače na elektroničku adresu info@huoj.hr.

Ovaj relativno kratki rok za prijavu omogućit će provedbu kratkog istraživanja, koje ćemo svim prijavljenima poslati nakon 16. veljače, kako bi se konačni sadržaj predavanja prilagodio potrebama i očekivanjima sudionika s obzirom na njihova neposredna iskustva u praksi.

U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite.