Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Carpe Diem u Dukatu

25.11.2015.

Peti ovogodišnji Carpe Diem održao se u četvrtak, 19. studenog u tvornici Dukat, a ugostile su nas kolegice iz korporacijskih komunikacija Elena Wolsperger Dolezil i Kristina Rupčić Klarić. Najava ovog događanja izazvala je veliko oduševljenje članova HUOJ-a te su se sve prijave popunile već isti dan.

Prije glavnog dijela predavanja kolegice su organizirale posjet proizvodnom pogonu u kojem smo imali priliku vidjeti kako i u kojim uvjetima se proizvode Dukatovi proizvodi uz stručno vodstvo laboratorijskih djelatnika.

Nakon posjeta proizvodnom pogonu kolegice Elena Wolsperger Dolezil i Kristina Rupčić Klarić pojasnile su nam kako funkcionira rad Dukatovog komunikacijskog odjela.

Osim o tome tko je zaslužan za uspješno razvijanje robnih marki Dukata, koje su metode i alati korišteni kako bi se javnost informirala i istovremeno educirala o proizvodima koje nude i kako su postali prepoznatljiva robna marka van granica Hrvatske, kolegice su nam govorile i o izazovima s kojima se susreću svom svakodnevnom radu. Posebice zato što je Dukat mliječna industrija d.d. od 2007. godine sastavnica Lactalis grupe, vodeće svjetske mliječne grupacije pa su i neki projekti koordinirani iz središnjice te ih je potrebno prilagoditi domaćem tržištu, a opet sačuvati njihovu izvornu ideju.

Kako Dukat svoje poslovanje temelji na načelima profesionalizma, transparentnosti i odgovornosti jako su ponosni na činjenicu da već nekoliko godina za redom redovito objavljuju Izvještaje o napretku kako bi svojim zaposlenicima, potrošačima i poslovnim partnerima uvelike olakšali pristup svim informacija.

Kolegicama Eleni Wolsperger Dolezil i Kristini Klarić Rupčić zahvaljujemo na ugodnom druženju i srdačnom gostoprimstvu.