HUOJ • Objavljena imena dobitnika priznanja PRO.PR AWARDS 2016.
Vijesti

Objavljena imena dobitnika priznanja PRO.PR AWARDS 2016.

27.01.2016.

Organizacijski odbor PRO.PR Awards-a objavio je 21. siječnja 2016. imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO.PR Awards.

PRO.PR Awards je prvi i jedini regionalni program nagrađivanja stručnih pojedinaca u području komunikacijskog menadžmenta.

Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na osobit način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću.Ovogodišnja priznanja bit će dodijeljena peti put zaredom, a svečana dodjela bit će upriličena 9.4.2016. u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Europi.

Ovogodišnji dobitnici priznanja su: Željka Bajramović, Nataša Aleksić i Selma Riđanović Kenović iz Bosne i Hercegovine, Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Dragana Roter, Milica Đokić i Jelena Šarenac iz Srbije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Danilo Kalezić, Marija Jovović i Radoje Cerović iz Crne Gore te Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Među dobitnicima su i ugledni europski stručnjaci: Charles Skinner i Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije te Peter N. Thier iz Austrije.

Svake godine, organizator dodjeljuje i priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager, a dobitnici će biti poznati 6.3.2016.