Vijesti

Poziv na radionicu za prijavu projekata Grand Prix

05.01.2016.

Poziv na radionicu za prijavu projekata Grand PrixNatječaj za 9. dodjelu nagrada Grand PRix za najbolja ostvarenja u struci otvoren je do 3. veljače 2016., a na natječaj se mogu prijaviti projekti realizirani u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2015 godine. 

Kako bismo vam pomogli u prijavljivanju projekata te u samom ispunjavanju obrasca, HUOJ za sve zainteresirane i potencijalne prijavitelje organizira Grand PRix radionicu na kojoj ćemo vas uputiti kako na najbolji mogući način opisati svoje komunikacijske projekte sukladno traženim uvjetima prijave. 

Dobro popunjeni prijavni obrazac jedan je od važnih kriterija u ocjenjivanju pristiglih prijava, o čemu će govoriti voditeljica radionice Maja Gradišar Perotić, savjetnica u Media Valu, agenciji za komunikacijski menadžment.

Radionica će se održati u srijedu, 13. siječnja 2016. s početkom u 15,00 sati u prostorijama HUOJ-a na adresi Ilica 5 u Zagrebu.
Radionica je besplatna i otvorena profesionalcima koji djeluju u struci odnosa s javnošću, bez obzira na članstvo u HUOJ-u, a prijave se zaprimaju na info@huoj.hr do ponedjeljka 11. siječnja 2016.