Vijesti Članovi

Zaba objavila natječaj za stipendije

21.01.2011.
Zagrebačka banka raspisala je natječaj za stipendiranje studenata diplomskih studija FER-a, FOI-a, PMF-a i Ekonomije. U drugom semestru akademske godine 2010/2011 a natječaj je otvoren do 30. siječnja. banka će tako poduprijeti odabrane studente diplomskih studija bilo kojeg smjera na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i Fakulteta organizacije i informatike.

Na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu natječaj je otvoren za matematički odjel, a na Ekonomskom fakultetu za smjerove menadžerska informatika, informatički menadžment, poslovna informatika ili informatičko poslovanje. Studenti odabrani na natječaju dobit će pravo na mjesečnu stipendiju od 1.600 kuna te mogućnost sudjelovanja na projektima banke i stjecanje iskustva i upoznavanje banke kroz studensku praksu. Što je možda još i važnije u trenutnoj gospodarskoj situaciju, po završetku fakulteta svježe diplomante će čekati radno mjesto u sektorima Informatike i Upravljanju i kontroli rizika Zagrebačke banke, uz mogućnost razvoja karijere te stjecanja međunarodnog iskustva u Grupi UniCredit.

- Zagrebačka banka na ovaj način želi dodatno ulagati u razvoj i obrazovanje mladih te im ujedno osigurati i omogućiti brzo zaposlenje i razvoj karijere u Banci koja je jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. Ujedno time nastavlja profesionalno jačati svoje poslovne aktivnosti kako bi održala visoku kvalitetu usluga prema klijentima - poručili su iz banke. Natječaj je za prijave studenata otvoren do 30. siječnja, a više informacija o uvjetima prijave i detaljima natječaja zainteresirani studenti mogu dobiti upitom na adresu posao@unicreditgroup.zaba.hr 

Item#355