Vijesti

[Dalmatinska podružnica] Robert Gelo održao predavanje o važnosti društvenih mreža u OSJ

24.04.2013. HUOJ

U organizaciji Dalmatinske podružnice HUOJ-a i projekta PITAGORA, sufinanciranog od strane EU, u splitskom hotelu Park 24. travnja 2013. OSJ i medija konzultant Robert Gelo održao je predavanje o važnosti društvenih mreža u odnosima s javnostima.

Predavač je dao pregled najvažnijih društvenih mreža u Hrvatskoj (Facebook, Google Plus/YouTube, LinkedIN, Twitter, Flickr, Instagram, Foursquare) i obrazložio po čemu se razlikuju, naglašavajući kako njihovo korištenje u OSJ i marketinške svrhe mora biti odgovorno, što u praksi zna biti upravo suprotno.

"Društvene mreže su važno sredstvo ne samo osobnog komuniciranja već i pozicioniranja u poslovanju; ipak, njihov utjecaj nije svemoguć; kako bi se postigao željeni dugoročni učinak, komuniciranje putem društvenih mreža, uostalom kao i putem ostalih sredstava komuniciranja, mora bitii profesionalno i krajjnje odgovorno", zaključio je Gelo.

Pozdravljajući brojne članove koji su se odazvali pozivu na predavanje predsjednica Dalmatinske podružnice Ivana Viđak Bjedov najavila je nove aktivnosti Podružnice već u svibnju.