Vijesti
ŽUPAN S VODSTVOM DUBROVAČKE PODRUŽNICE HUOJ-a

[Dubrovačka podružnica] Župan Dobroslavić podupire zapošljavanje vježbenika iz odnosa s javnošću

05.02.2013. HUOJ

Župan Nikola Dobroslavić održao je radni sastanak s predsjednicom i glavnim tajnikom Dubrovačke podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću Sandrom Buratović i Goranom Cvjetinovićem.

Naime, dubrovački stručnjaci iz odnosa s javnošću u siječnju su se ove godine izdvojili iz Dalmatinske podružnice te su osnovali Dubrovačku podružnicu HUOJ-a.

Na sastanku sa županom Dobroslavićem Buratović je predstavila plan rada podružnice za 2013. godinu. Tako je navela kako će do lokalnih izbora biti predstavljene knjige Mirele Holly, Damira Juga i Zorana Tomića te da će biti organiziran okrugli stol na kojemu bi hrvatski stručnjaci iz odnosa s javnošću kandidatima za dubrovačkog gradonačelnika  te župana dubrovačko-neretvanskog govorili o  izborima i kampanji. Isto tako, S. Buratović je govorila i o suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku koje obrazuje mlade za OSJ na preddiplomskom i  diplomskom studiju te o uključivanju  Dubrovačke podružnice HUOJ-a u humanitarne akcije i druga društvena zbivanja.

Tajnik Cvjetinović govorio je o projektu zapošljavanja vježbenika iz OSJ u javnom sektoru na području DNŽ- od gradova i većih općina te njihovih turističkih zajednica preko velikih državnih tvrtki do Županije i institucija Grada Dubrovnika.

Župan je iskazao zadovoljstvo ustrojstvom Dubrovačke podružnice HUOJ-a  i nastojanjima da se nizom aktivnosti unaprijedi struka odnosa s javnošću te je dao potporu projektu zapošljavanja vježbenika iz OSJ.

Z.R.

Tekst i fotografija preuzeti s portala dubrovnikpress.hr