Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Poziv na 12. Carpe Diem u Veleposlanstvu SAD-a

12.04.2013. HUOJ

Poštovane kolegice,
poštovani kolege,

Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Ured za odnose s javnošću Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu pozivaju vas na 12. Carpe Diem koji će se održati u prostorijama Veleposlanstva SAD-a, Ulica Thomasa Jeffersona 2, u četvrtak, 18. travnja 2013. godine s početkom u 15 sati.

Vaši domaćini bit će Tim Gerhardson, savjetnik za odnose s javnošću i njegov tim koji će vam predstaviti aktivnosti svog Ureda u području odnosa s javnošću te komunikacijske principe i praksu Veleposlanstva SAD-a. Ukupno vrijeme trajanja 12. Carpe Diema je od 15:00 do 16:30 sati, a maksimalan broj sudionika je 15 osoba.

Molimo, prijavite se za sudjelovanje najkasnije do 12:00 sati (podne) u utorak, 16. travnja 2013. godine putem e-maila info@huoj.hr.

U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnog mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime). Ukoliko dolazite osobnim automobilom, u prijavi također pošaljite broj registarske tablice te obavezno sa sobom ponesite osobnu iskaznicu zbog osiguranja prilikom ulaza u zgradu Veleposlanstva.

Veselimo se Vašem dolasku!

UO HUOJ-a i Veleposlanstvo SAD