Baza znanja Stručni skupovi

PROACTIVE 23.-25. svibnja 2013. - Kozara, BiH

12.04.2013. HUOJ

PROACTIVE, regionalna konferencija o odnosima s javnošću, održat će se od 23. do 25. svibnja na Kozari, u Bosni i Hercegovini.

Za devetu PROACTIVE konferenciju, koja iz godine u godinu prelazi očekivanja sudionika i predavača, postoji već velik interes potencijalnih sudionika iz cijele regije koji se bave komunikacijama i koji žele osigurati svoje mjesto na Kozari.

I ove godine će PROACTIVE okupiti vrhunske stručnjake koji će u svojim izlaganjima predstaviti najaktualnije primjere iz prakse te govoriti o trendovima i izazovima u komunikacijama s kojima se PR-ovci svakodnevno susreću i kroz diskusije i radionice razmjenjivati iskustva sa učesnicima.

Neki od najavljenih predavača su: Dragana Đermanović, Ksenija Renko, Bill Nichols, Borislav Miljanović, Ivona Janjić, Brane Gruban, Miloš Čirič, Dejan Verčič i Andrej Drapal.

“Drago nam je da se o PROACTIVE-u već govori u regiji i da mnogi već šalju rezervacije za sudjelovanje, jer nam je to potvrda da smo napravili zaista kvalitetan skup na kojem se stječu praktična i primjenjiva znanja. Sve to nam je naravno i poticaj da deveta konferencija bude još bolja od prethodnih. Na PROACTIVE-u predaju stručnjaci i praktičari iz regije jer su ta iskustva PR-ovcima najkorisnija. Iako je bitno da pratimo globalne komunikacijske trendove, ipak naše tržište ima najviše sličnosti sa zemljama iz regije i jedni od drugih najviše možemo naučiti”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.

Svi zainteresirani zapišite datume 23. do 25. svibnja 2013. jer se tada svi vidimo na Kozari!

Uskoro više informacija o programu na web stranici PROACTIVE kao i preko službene Facebook stranice i Twitter profila.