HUOJ • U organizaciji Dalmatinske podružnice HUOJ-a održano predavanje "OSJ u jedinicama lokalne samouprave ususret lokalnim izborima"
Vijesti

U organizaciji Dalmatinske podružnice HUOJ-a održano predavanje "OSJ u jedinicama lokalne samouprave ususret lokalnim izborima"

20.02.2013. HUOJ

U organizaciji Dalmatinske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću, u šibenskoj Gradskoj knjižnici 19. veljače 2013. održano je predavanje Krešimira Macana na temu "Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave ususret lokalnim izborima".

Predavanju su se, pored članova HUOJ-a i stručnjaka za odnose s javnošću s područja Dalmatinske podružnice, odazvali i predstavnici lokalnih vlasti, kandidati za predstojeće lokalne izbore, predstavnici medija i brojna zainteresirana javnost. Riječ je o prvom u nizu predavanja koje Podružnica planira organizirati, kako bi se ljudi iz struke umrežili i zajednički radili na promicanju struke.

Predsjednica Podružnice Ivana Viđak Bjedov zahvalila je Krešimiru Macanu na podršci u radu dalmatinskih stručnjaka za OSJ, te pozvala kolege koji se bave odnosima s javnošću, a nisu članovi HUOJ-a, da se učlane u udrugu i time sudjeluju u kreiranju daljnjih zajedničkih aktivnosti.

Nakon predavanja održano je prigodno druženje stručnjaka za OSJ i novinara s Krešimirom Macanom u wine & concept storeu Vino&ino kojeg je sponzorirao trgovački lanac Supernova.