Vijesti Članovi

PR konzalting Grayling imenovao Petea Pedersena na mjesto glavnog izvršnog direktora

13.02.2013.

Grayling, globalni PR konzalting za odnose s javnošću, public affairs, odnose s investitorima i organizaciju događanja, objavio je imenovanje Petea Pedersena na mjesto glavnog izvršnog direktora.

Prije dolaska u Grayling, Pete Pedersen je gotovo 20 godina radio za agenciju Edelman gdje je obnašao dužnost direktora izvršnog tima zaduženog za ključne klijente kao što su Microsoft i Xbox, prije nego što je postao glavni direktor tehnološkog odjela Edelmana.

Pete je iskusan menadžer s velikim iskustvom osvajanja i vođenja globalnih klijenata. Izgradio je globalnu agencijsku praksu u tehnološkom sektoru koji u posljednjih nekoliko godina bilježi dvoznamenkasti rast“, izjavio je Lord Chadlington, glavni izvršni direktor matične tvrtke Huntsworth. „Uvjeren sam da će se Peteovo iskustvo u radu s klijentima, iskustvo u tehnološkom sektoru kao i iskustvo u menadžmentu savršeno uklopiti u Grayling, na našem putu transformacije u globalni PR konzalting koji u svojoj srži ima društvene mreže i tehnologiju“, zaključio je Chadlington.

Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorica za regiju Jugoistočne Europe, izjavila je: “Izuzetno nam je drago što je Pete Pederson postao dio Graylinga. Uvjereni smo da će nas dodatno potaknuti u našem razvoju pomoću svog bogatog iskustva, posebnog pristupa i posebne energije”.