O Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću Podružnice

Dubrovačka podružnica HUOJ-a održala prvu sjednicu

30.01.2013. HUOJ

30. siječnja 2013. - Dubrovačka podružnica HUOJ-a na prvoj je sjednici, održanoj u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku, raspravljala o Planu rada za 2013. godinu.

Predsjednica Dubrovačke podružnice HUOJ-a Sandra Buratović izložila je Program rada u kojemu je istaknula organizaciju predavanja i radionica za članove HUOJ-a i studente, promociju knjiga iz OSJ, radionicu za političke stranke ususret lokalnim izborima koji se održavaju u svibnju ove godine, uključivanje u humanitarne akcije i organiziranje „Cheese and wine“. Također, S. Buratović je naglasila kako će podružnica kroz Županiju, lokalnu samoupravu, javne i privatne tvrtke, analizirati koliko uopće ima osoba koje rade u OSJ, kakav je njihov položaj te ih potom uključiti u rad podružnice.

Tajnik Dubrovačke podružnice Goran Cvjetinović govorio je o projektu zapošljavanja vježbenika iz struke OSJ u javnom sektoru, a kroz program Vlade RH. Osim analize javnog sektora i već obavljenog razgovora s čelnicima lokalnog Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, vodstvo Dubrovačke podružnice obavit će razgovore s gradonačelnicima gradova u Županiji, načelnicima većih općina, županom te čelnicima javnih tvrtki na području Dubrovačko-neretvanske županije i to kako bi u suradnji s njima realizirali projekt zapošljavanja vježbenika iz OSJ.